Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Karharias wifi 5.5 Mbit
Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 24, 2006 4:36 pm Θέμα δημοσίευσης: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ KWMN |
|
|
περισσότερο ξεκινάω αυτό το ποστ γιατι βαρέθηκα να μπαινω καθε μερα και να μην γραφει κανενας τίποτα
ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ?
προσωπικά πιστεύω πως κάνει μικρά και προσεκτικά βήματα κάθε φορά.
κάθε φορα που ένας νέος χρήστης θέλει να συνδεθεί οι διαχειριστές γίνονται και "σοφοτεροι" ξέροντας τον καλύτερα πριν καν συνδεθεί...
αν με ρωτούσατε πριν ένα χρόνο θα σας έλεγα φέρτε κόσμο... τώρα λέω καλά είμαστε και έτσι ... όποιος έρθεί καλοδεχούμενος... μετά το upgrade No 2 πιστεύω πως το kwmn θα είναι πραγματικά προνόμιο και όχι υποχρέωση όπως θα έλεγε και ο φανταστικός μας τροχονόμος...
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ?
γράψτε κατι ρε $%#@$ ξυπνατε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
VoiCe wireless
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 24, 2006 11:53 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το γεγονός ότι δεν κινείται φύλλο στο φόρουμ, σημαίνει τάξη-ασφάλεια, και όχι αδιαφορία.Άλλωστε βρισκόμαστε τόσο τακτικά που τα λέμε απο κοντά και δεν ωφελεί να τα ξαναλέμε και μέσω φόρουμ.Όσον αφορά τον προβληματισμό σου... , συμφωνώ με την λογική "προσεχτικά βήματα".Θέλω στα8ερότητα, με ότι αυτό συνεπάγεται.Κάτι τέτοιο βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα και λίγα μέλη.Μια ανανέωση σε ανθρώπινο δυναμικό την χρειαζόμαστε.Αυτά τα ολίγα συνοπτικά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 25, 2006 4:44 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πως προχωράει το δίκτυο πιστεύω ότι το έχουμε κουβεντιάσει ξανά ... Μιλώντας πάντα για τον εαυτό μου μπορώ να πω ότι σίγουρα δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό με 2.5 χρόνια πριν αλλά δεν παύει να είναι το αγαπημένο hobby μου ... Απλά πιστεύω ότι σαν ιδέα ωρίμασε αρκετά .... Οι υπηρεσίες έχουν αυξηθεί , οι ποιότητα των υπηρεσιών επίσης και το καλύτερο ; Αυξήθηκαν και τα μέλη μας
Όσο για τους νέους χρήστες φυσικά και έχει αλλάξει και η συμπεριφορά απέναντί τους ( ας πούμε ότι ωρίμασε και αυτή ) ... Δε νομίζω ότι θα συμπεριφερθείς το ίδιο σε κάποιον που βλέπεις ότι ενδιαφέρεται για το όλο Project και το ίδιο σε κάποιον που απλά leechαρει και τίποτα άλλο . Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ ότι φυσικά και θα τους βοηθήσω να συνδεθούν , φυσικά και θα τους καθοδηγήσω στο στήσιμο του εξοπλισμού αλλά δεν θα στήσω/συνδέσω τίποτα για κανέναν ... Γιατί όπως και να το κάνουμε με άλλο μάτι βλέπεις κάποιον που τον βοηθάς να συνδεθεί και στη συνέχεια τον βλέπεις να ενδιαφέρεται , να μαθαίνει και να εξελίσσεται μόνος του και τελείως διαφορετικά βλέπεις κάποιον που δεν κάθετε να μάθει 5 πραγματάκια αλλά τα περιμένει έτοιμα στο πιάτο ...
Για σύλλογο όπως ξανά έχουμε πει οι περισσότεροι δεν έχουμε πρόβλημα ... ας το πάρουμε απόφαση και ας το προχωρήσουμε ... _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|