KWMN Forum Αρχική σελίδα KWMN Forum
Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Καρδίτσας

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 Συχνές Ερωτήσειςwww.kwmn.gr   ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

DSL , πΟΤΕ και λοιπές "υπηρεσίες" του κ@λου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    KWMN Forum Αρχική σελίδα -> Γενική συζήτηση για το KWMN
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Barbarian
Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004
Τόπος: Καρδίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 05, 2005 8:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: DSL , πΟΤΕ και λοιπές "υπηρεσίες" του κ@λου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά για τις κ@λουπηρεσίες τους και για να μπορέσεις τελικά να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να έχεις 3-4 συνδρομές για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει η στραβή όταν πραγματικά χρειαστείς αυτά που τους πληρώνεις ....
Always on είναι η DSL στην Ελλάδα ή always με φτερά προστασίας ; Το best off είναι η τηλεφωνική τους υποστήριξη και η άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση .... Είσαι που είσαι νευριασμένος , ακούς και τις μ@λ@κιες του τύπου :

"πάμε να περάσουμε τις ρυθμίσεις μαζί"
... Ρε άνθρωπε τις ρυθμίσεις του modem τις έχω κρατημένες και όταν χρειαστεί κάνω restore ...
"restore ; περιμένετε να σας συνδέσω με έναν τεχνικό " Laughing

Ένα έχω να πω .... ΑΙΣΧΟΣ , η Ουγκάντα έχει καλύτερη υποδομή απ την Ελλάδα ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Eddie
wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 12 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 07, 2005 8:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις γυρισα απο διακοπές και μπήκα να δω τα μυνήματα! Σε αυτό θα απαντήσω εάν και δεν έχω χρόνο..

Τα παράπονα πρέπει να λέγονται έστω και εδώ μεταξύ μας γιατί παρόλο που τα λέμε και σε αυτούς (είτε είναι ΟΤΕ κατα κότον είτε άλλη εταιρεία) το ίδιο και το αυτό. Ακούμε το "..ευχαριστούμε που καλέσατε.." και μετά μας γράφουν κανονικά.

Έχω και εγώ μιά ιστορία .... η οποία σηκώνει συζήτηση.. πολύ μεγάλη αλλά για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορώ να την περιγράψω. Δύο πράγματα μόνο θα πώ :

1) Ο ΟΤΕ έχει ζοριστεί για τα καλά τον τελευταίο καιρό (πελάτες που χάνει, μείωση εσόδων κτλ)
2) Ότι τηλέφωνο περνάει απο το χέρι μου θα το αλλάξω απο ΟΤΕ σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μόνο και μόνο για σπάσιμο. Στην αρχή έλεγα... "ε ρε γ@@μωτο κρατική υπηρεσία είναι ας την στηρίξουμε.." αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι. ΚΩΛΟΤΕ!!!! CIAO !!!!!!!!!!

Ευχαριστώ που με αφήσατε να ξεθυμάνω....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Barbarian
Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 08, 2005 11:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγά μη τους στηρίξω γιατί είναι κρατική υπηρεσία ... λες και λίγα τους δίνουμε .... Αν έχω ακούσεις βλακείες εδώ και τρεις μέρες ....

"Η κακοκαιρία της παρασκευής φταίει" -Στην ταράτσα τα είχατε τα DSLAM ;
"Το κοιτάζουν οι τεχνικοί μας" - Σαββατιάτικα τεχνικοί ; "Εχμμ" - Κατάλαβα .... καλή Δευτέρα

Μέχρι με Θεσσαλονίκη με συνδέσανε , και μίλησα με έναν από τους τεχνικούς τους ... και μου λέει ο άνθρωπος ( ο μόνος που μίλησε στα ίσα ) "Ξέρω λίγα πράγματα από υπολογιστές γι αυτό σε συνδέσανε εδω ... μάλλον κόλησε το κέντρο και δεν είναι κανένας εκεί να το ξεκολλήσει "

3 μέρες , επειδή έτυχε να είναι ΣΚ στη μέση ... και εσύ στεναχωριέσαι επειδή βρίζεις τον πΟΤΕ ... Βρίσε τέκνον μου , αυτό μας έχει μείνει μόνο , όχι πως θα βγει κάτι , αλλά ξεδίνεις τουλάχιστον ....
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Eddie
wifi 5.5 Mbit

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 08, 2005 3:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το πρωί κατάλαβα τον λόγο που ξενίκησε αυτή η ενότητα. Όπως ξέρετε λείπω 1 εβδομάδα και το πρωί πήγα με όρεξη να δώ τα μηνύματα μου να μπώ να surf-αρω και γενικώ να επανενταχτώ στην κοινωνία του "internet".

Έλα όμως που δεν υπολόγιζα τον πΟΤΕ. Απο την Παρασκευή μου είπαν έχουν πρόβλημα οι γραμμές και το SDL δεν είναι διαθέσιμο !!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!! Και τί έγινε δηλαδή κανένα τσουνάμι και έριξε τα καλώδια κάτω? Ή μήπως κανένας σεισμός και έκοψε τις υπόγειες γραμμές? Αρε Ελλάδα σε ευχαριστώ που μου κάνεις την ζωή δύσκολη και με κρατάς συνέχεια με την αδρεναλίνη στα ύψη σαν extreme δωράκι απο τις Δημόσιες Υπηρεσίες σας. Αλλά ένα πράγμα με χαροποιεί. Ότι ο Δημόσιο απο ότι φαίνεται για λίγο ακόμα καιρό (χρονάκια) θα είναι δημόσιο. Αν και με την πολιτική δεν θέλω ούτε μου αρέσει να τα πάω καλά, καλά θα τους κάνει οποιοδήποτε κόμμα να τους ιδιωτικοποιήσει γιατί και μόνο που ακούγεται τα έχουν χρειαστεί πολλοί δημόσιοι ...δεν-"λειτουργεί".

Κάτω όλες οι ΔΕΚΟ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SuPerSoNiC
Συντονιστής

Ένταξη: 29 Φεβ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 08, 2005 5:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά 15αύγουστο και Σαβατοκύριακο και περιμένατε να σας φτιάξουν το internet;Μα τι αχάριστοι άνθρωποι που είστε πότε θα πάνε οι καημένοι τεχνικοί του ΟΤΕ διακοπές;Καμιά συμπόνοια για το κατατρεγμένο συνανθρωπό μας που όλο τον υπόλοιπο χρόνο προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες και με μηδαμινές αποδοχές να μας εξυπηρετήσει;Κάντε λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν.......Αυτά τα λέω γιατί εγώ είχα inet το Σαβατοκύριακο....Αν δεν είχα η αντιδρασή μου θα ήταν αυτή: Guy with axe Hangs itself .Άντε μπας και τον αγοράσει ολόκληρο τον ΟΤΕ ο Σωκράτης και τους βάλει σε μια τάξη(!)...Λέμε τώρα....
wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 20 Φεβ 2005
Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 22, 2005 8:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SuPerSoNiC έγραψε:
Καλά 15αύγουστο και Σαβατοκύριακο και περιμένατε να σας φτιάξουν το internet;Μα τι αχάριστοι άνθρωποι που είστε πότε θα πάνε οι καημένοι τεχνικοί του ΟΤΕ διακοπές;Καμιά συμπόνοια για το κατατρεγμένο συνανθρωπό μας που όλο τον υπόλοιπο χρόνο προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες και με μηδαμινές αποδοχές να μας εξυπηρετήσει;Κάντε λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν.......Αυτά τα λέω γιατί εγώ είχα inet το Σαβατοκύριακο....Αν δεν είχα η αντιδρασή μου θα ήταν αυτή: Guy with axe Hangs itself .Άντε μπας και τον αγοράσει ολόκληρο τον ΟΤΕ ο Σωκράτης και τους βάλει σε μια τάξη(!)...Λέμε τώρα....

μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται πλήρως ιδιοτικοποίηση του ΟΤΕ.
με ότι αυτό συνεπάγεται...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VoiCe
wireless

Ένταξη: 31 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 22, 2005 3:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλτατε Χαράλαμπε θα πρέπει να κάνουμε μια κουβέντα για τις μετοχές του ΟΤΕ εν'όψει Σεπτεμβρίου.Ξαμόλυσε τα λαγωνικά!Έχω λεφτά και δεν ξέρω που να τα επενδύσω , κατάλαβες; LoL

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Eddie
wifi 5.5 Mbit

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 23, 2005 1:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε να δούμε..... αν οι χρηματιστηριακές πληροφορίες έχουν βάση.... η θα τους βρίζουμε κι άλλο καιρο ακόμα... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    KWMN Forum Αρχική σελίδα -> Γενική συζήτηση για το KWMN Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης