| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Barbarian Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 29, 2005 6:44 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τσίμπα 2-3 εθελοντές και κάντε μια δοκιμή
Σήμερα νομίζω ότι κατέφθασε και ο voice , hehehe . Αυτόν τσίμπα τον πρώτο πρώτο  _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
 |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Eddie wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 160 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 29, 2005 11:16 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το δοκίμασα ...δοκιμαστικά.... και νομίζω ότι θα πάει καλα... βέβαια ο WaRhAwK θα κρίνει καλύτερα μιάς και με άκουγε για κανα 10-15 λεπτο με πομονή. Αφου λοιπόν ρυθμίσαμε τις εντάσεις ήρθε και ο Fligaros και μέχρι στιγμής τον ταλαιπωρεί το μικρόφωνο... Εν συνεχεία..... θα δείξει.
Απλά ήθελα να είμαι ο πρώτος που γράφει για τις δοκιμές... (Εντάξει αφεντικό ??)  |
|
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 30, 2005 7:46 am Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ |
|
|
OOOOoooppp ti egine re pedia.... mas piasan???? warhack ta3idiotis ktl ktl.... simera eida to diagramma katastasis tou diktioy kai eida allous 2 ston komvo mou..mpravo mpravo .. RE pedia re pedia.... TASIOOOO mipos 8a eprepe na vgume gia ena kafedaki OLOIIIIII!!!!!!!!!!!!!???????????? ti lete gia tin kiriaki pou mas erhete ?????????? (sas to leo apo deftera ) |
|
|
 |
WaRhAwK πατόψαρο
Ένταξη: 26 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 30, 2005 1:50 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατί μου το αλλάζετε όλοι;
Δεν είμαι ο χάκερ του πολέμου... Είμαι το πολεμοχαρές γεράκι
Ο Eddie ακουγόταν πολύ καλά χτες χωρίς διακοπές και κανένα άλλο πρόβλημα, όπως ήταν αναμενόμενο.
Κανονίστε κάποιο βράδυ να βρεθούμε ποιό πολλά άτομα να έχει χαβαλέ και να δούμε πώς πάει υπό συνθήκες φώρτου, εαν και δεν θα έχει πρόβλημα γιατί καταναλώνει ελάχιστο bandwith...
Fligaros πέτα το!  |
|
|
 |
taxidiotis_ncl leecher

Ένταξη: 14 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: Home :P
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 30, 2005 2:02 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ |
|
|
| Karharias έγραψε: | OOOOoooppp ti egine re pedia.... mas piasan???? warhack ta3idiotis ktl ktl.... simera eida to diagramma katastasis tou diktioy kai eida allous 2 ston komvo mou..mpravo mpravo .. RE pedia re pedia.... TASIOOOO mipos 8a eprepe na vgume gia ena kafedaki OLOIIIIII!!!!!!!!!!!!!???????????? ti lete gia tin kiriaki pou mas erhete ?????????? (sas to leo apo deftera ) |
Egw den ekana tpt, den 3erw den nmoun egw autos pou eides egw akoma sto Gayland eimai o ermos...
Oso gia "meeting" kali fasi alla perimente me kai mena re paides
Pou 8a paei 5 kai simera metraw kai meta Patrida
(pantws egw 8a elega gia kana tsipouraki na bre8oume oxi gia kafe xexexexexe) _________________ Zikoooooooooooooo
Astadialia pia Ziko kai Ziko
tsipro_man |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 31, 2005 11:05 am Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ |
|
|
| Karharias έγραψε: | | mipos 8a eprepe na vgume gia ena kafedaki |
Αν τα καταφέρουμε και κανονίσουμε όλοι , γιατί όχι
Αν δεν καταφέρουμε να βρεθούμε όλοι μαζί , θα έρθω στο karhariόσπιτο να μετρήσουμε και το καλώδιο
( το Post σου μου θύμισε ότι λείπει μια κατηγορία από το forum ... "meetings" .... στα todo's )
PS Μήτσο ακόμα Αγγλία είσαι ; Θα σου μείνει κανένα κουσούρι ρε  _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
 |
|
|
 |
taxidiotis_ncl leecher

Ένταξη: 14 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: Home :P
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 31, 2005 11:29 am Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ |
|
|
| Barbarian έγραψε: |
PS Μήτσο ακόμα Αγγλία είσαι ; Θα σου μείνει κανένα κουσούρι ρε  |
axaxaxaxaxaxaxaxa ly8ika re c na gelaw
Basika simera einai Triti kai erxomai Patrida to Sabbato
(opote 4 kai simera leme?)  _________________ Zikoooooooooooooo
Astadialia pia Ziko kai Ziko
tsipro_man |
|
|