Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Barbarian Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 24, 2007 8:43 pm Θέμα δημοσίευσης: Κανείς ζωντανός ; |
|
|
Εδώ και λίγο καιρό βλέπω μια χαλαρότητα σε θέματα του δικτύου με αποτέλεσμα για τουλάχιστον ένα εξάμηνο να υπάρχει μια εκνευριστική στασιμότητα (με εξαίρεση 1-2 άτομα) ...
Η βασική ερώτηση έχει να κάνει με το αν ζεί κανείς άλλος εκτός του Βαγγέλη και η δευτερεύουσα έχει να κάνει με το τι θα κάνουμε από εδώ και εμπρός ...
Ορισμένες υπηρεσίες υπολειτουργούν και μερικές έχουν να ενημερωθούν πάρα πολύ καιρό με αποτέλεσμα να είναι "ότι να 'ναι" . Η ερώτηση αυτή τη φορά δεν είναι ρητορική και ειλικρινά σκέφτομαι να διακόψω ότι υπηρεσία τρέχω και στο beast αλλά και στο cs γιατί βαρέθηκα ... Όχι δεν βαρέθηκα το δίκτυο και ούτε θα το βαρεθώ , την κατάσταση βαρέθηκα και το "δε βαριέσαι" ...
Όσοι ενδιαφέρεστε για το δίκτυο δώστε το παρόν για να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα και από πλευράς υλοποίησης νέων συνδέσεων αλλά και από πλευράς υπηρεσιών . _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
booker Site Admin

Ένταξη: 27 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 55
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Roufianos leecher

Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 27, 2007 10:41 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ επειδή ακριβώς βαριέμαι , δηλώνω παρών για οτιδήποτε ιδέα έχετε. Το ΑΡ μου και οι υπηρεσίες μου στην διάθεση όλων.
ΥΓ: το "ονειροκούτι" το έχω στα χέρια μου , εντός ολίγων ημερών θα στηθεί και το service... _________________ Όλοι είμαστε Roufianoi απλά μερικοί δεν έχουν το πρόβλημα να το παραδεχτούν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SuPerSoNiC Συντονιστής

Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 27, 2007 9:43 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ονειροκούτι;
Υπηρεσίες;
Εσύ δεν έχεις καμιά ιδέα παιδί μου roufiane;
Αλλά είσαι μακρυά και πως να βοηθήσεις αγαπητέ... _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Barbarian Site Admin

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
VoiCe wireless

Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 06, 2007 8:32 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η λαική σοφία λέει πως ότι μένει στάσιμο πεθαίνει. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για ένα ασύρματο δίκτυο αφού δεν υπάγεται σε κάποιον ανταγωνιστικό τομέα αλλά μάλλον στην κατηγορία "χόμπυ" (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Το θέμα της ανάπτυξης υπηρεσιών έχει ξανασυζητηθεί εκτενώς στο παρελθόν και νομίζω πως όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας. Αυτο που αναγνωρίζω εγώ είναι ότι έχετε στήσει ένα σταθερό και αξιόπιστο δίκτυο που έχει ως αποτέλεσμα να μην παρουσιάζει βλάβες και προβλήματα λειτουργικότητας, γεγονός που είναι προς τιμήν σας και προς όφελος όλων. Προσωπικά δεν μεταφράζω την "απουσία" των μελών απο το φόρουμ και την ηρεμία του τελευταίου διαστήματος σε έλλειψη ενδιάφεροντος και "βαρεμάρα". Άλλωστε ζούμε στην Καρδίτσα και βρισκόμαστε αρκετά συχνά, πάντα προκύπτει κάποια κουβέντα περί kwmn. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργήσουμε το φόρουμ αλλά το συγκεκριμένο θέμα των υπηρεσιών μπορεί να συζητηθει και κατ'ιδίαν χωρίς να χρειάζεται να "μετατρέπεται" το εν λόγω πόστ σε ψήφο εμπιστοσύνης προς το δίκτυο. _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 07, 2007 12:12 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα έχουμε ξαναπεί ναι , αυτό που δεν έχεις καταλάβει (όχι μόνο εσύ φυσικά) είναι ότι χωρίς υπηρεσίες δεν υπάρχει δίκτυο ... Τι θα κάνεις ; Θα βλέπεις τα ping κ θα χαίρεσαι ;  _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|