| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SuPerSoNiC Συντονιστής

Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 30, 2005 1:14 am Θέμα δημοσίευσης: Node #5: Karharias |
|
|
Τετάρτη μεσημέρι.......με είχαν ξυπνήσει από το πρωί κάτι θείες ήθελαν τον αδερφό μου που γιόρταζε(δεν ήξεραν ότι είναι φαντάρος).Εκεί που προσπαθούσα να 'κλέψω' 2-3 ωρίτσες ύπνου χτυπάει το κινητό.Ο Barbarian μου είχε μια επικίνδυνη αποστολή.Στήσιμο κόμβου Karharias.Ραντεβού 5 μμ.Όπως πάντα έφτασε καθυστερημένος.Ξεκινήσαμε ελπίζοντας να μην πάει κάτι στραβά.5:30 μμ ξεκίνησε η επιχείρηση.10:45 έφτασε σε αίσιο τέλος (μόνο κάτι παλιοroutes μας παίδεψαν).Συνδέθηκε επιτυχώς στον κόμβο CS με σήμα -70 με 24dbi Equinox.
ΥΓ 1:Δε θα γινόταν τίποτα χωρίς το γρούνι,τον Spiderman,τα γουόκι τόκι και τον Kommatia που έφτασε την πιο κατάλληλη ώρα φέρνοντας τα πράγματα που μας έλειπαν.
ΥΓ 2:Καταγγέλω τον Karharias που δε μας κέρασε ούτε ένα σοκολατάκι.Ξελιγωθήκαμε από την πείνα.
ΥΓ 3:Χρόνια μου πολλά για προχτές.Πλέον 27.....Φτού σας γαιδούρια δε μου πήρατε δώρο.
ΥΓ 4:Συγνώμη για τα προηγούμενα 3 υστερόγραφα! |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 30, 2005 8:42 am Θέμα δημοσίευσης: Re: Node #5: Karharias |
|
|
| SuPerSoNiC έγραψε: | Τετάρτη μεσημέρι.......με είχαν ξυπνήσει από το πρωί κάτι θείες ήθελαν τον αδερφό μου που γιόρταζε(δεν ήξεραν ότι είναι φαντάρος).Εκεί που προσπαθούσα να 'κλέψω' 2-3 ωρίτσες ύπνου χτυπάει το κινητό.Ο Barbarian μου είχε μια επικίνδυνη αποστολή.Στήσιμο κόμβου Karharias.Ραντεβού 5 μμ.Όπως πάντα έφτασε καθυστερημένος.Ξεκινήσαμε ελπίζοντας να μην πάει κάτι στραβά.5:30 μμ ξεκίνησε η επιχείρηση.10:45 έφτασε σε αίσιο τέλος (μόνο κάτι παλιοroutes μας παίδεψαν).Συνδέθηκε επιτυχώς στον κόμβο CS με σήμα -70 με 24dbi Equinox.
ΥΓ 1:Δε θα γινόταν τίποτα χωρίς το γρούνι,τον Spiderman,τα γουόκι τόκι και τον Kommatia που έφτασε την πιο κατάλληλη ώρα φέρνοντας τα πράγματα που μας έλειπαν.
ΥΓ 2:Καταγγέλω τον Karharias που δε μας κέρασε ούτε ένα σοκολατάκι.Ξελιγωθήκαμε από την πείνα.
ΥΓ 3:Χρόνια μου πολλά για προχτές.Πλέον 27.....Φτού σας γαιδούρια δε μου πήρατε δώρο.
ΥΓ 4:Συγνώμη για τα προηγούμενα 3 υστερόγραφα! |
Itan mia ek vatheon e3omologisi tou vageli me to gruniiiii!!!!!
IROAS IROAS IROAS |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 30, 2005 11:13 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Haha , αυτό Βαγγέλη δεν ήταν εγκατάσταση , ήταν διακοπές ρε ... Μια χαρά ήσουν πάνω στα κεραμίδια ( για ... 2 ώρες ; ) , πήρες και χρωματάκι ... τι άλλο θες .
Για το ΥΓ3 , τι να σου πω εισαι ******** . Μας είπες τίποτα ;
Για το ΥΓ2 , θα παραθέσω φωτογραφία με τον Karha που φέρνει το δίσκο με τους καφέδες... έτσι για να μην λες ότι δεν έκανε τίποτα  _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
 |
|
|
 |
Roufianos leecher

Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 30, 2005 9:59 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βάλατε και αυτό το "ψάρι" στο δίκτυο.....
Πάμε κατά διαβόλου...
Ωστόσο εγώ θα αρχίσω να ετοιμάζω μέρος για πιάτο και decoder  _________________ Όλοι είμαστε Roufianoi απλά μερικοί δεν έχουν το πρόβλημα να το παραδεχτούν. |
|
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 01, 2005 7:59 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Roufianos έγραψε: | Βάλατε και αυτό το "ψάρι" στο δίκτυο.....
Πάμε κατά διαβόλου...
Ωστόσο εγώ θα αρχίσω να ετοιμάζω μέρος για πιάτο και decoder  |
ego leo rufiane prin apo afta na pareis ena diplo fisaki na sindesis kai to modem 33600 sto tilefono... gia na min psahnume teleftea stigmi...
etsi gia tin istoria kai afto |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

|
|
|
 |
Eddie wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 160 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 01, 2005 1:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά μιλάμε μου θύμισε λίγο Χιτσκοκ η αρχή και το τέλος ... Τριανταφυλλόπουλο (για τις καταγγελίες..)  |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 02, 2005 4:11 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να και μερικές photo , είναι από κινητό βέβαια και είναι χάλια μαύρα , αλλά τα συμπεράσματα βγαίνουν :
Το αποκαλούμενο "γ'ρούνι " στα κεραμίδια :
( με λίγη φαντασία , ξεχωρίζει και η κεραία πάνω στον ιστό )
Ο Χασάν , το γ'ρούνι ή αλλιώς ο supersonic και πάλι κοντά μας μετά από 2 ώρες ταρατσάδα , στον ήλιο ... Καλώς τον
Πανοραμική ( !!! ) άποψη .. Barbarian στο Laptop ( την τράβηξε ο Supersonic όταν στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τον ήλιο έπαθε στρουθοκαμηλισμό και έβαλε το κεφάλι στην τρύπα που οδηγούσε στα κεραμίδια )
Και τέλος για όσους κακολογούν τον Karharia λέγοντας ότι δεν έκανε τίποτα ... ντροπή σας
Αυτά τα ολίγα ...
edit : Μου έστειλε ο supersonic και μια δικιά μου και την ανέβασα . _________________ Beast Wireless WebPage

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Barbarian στις Σαβ Ιούλ 02, 2005 4:39 pm, 1 φορά |
|
|
 |
fligaros leecher

Ένταξη: 05 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 40 Τόπος: karditsa
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 02, 2005 4:20 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα ρε χαρη δεν ντρεπεσαι λιγο!!!!
ολοκληροσ κομβος και συ με ενα καφε ξεροσφυρη????
τσ τσ τσ.
αισχος προδοσια!! _________________ katw sta dasia platania...... |
|
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 03, 2005 10:23 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
hahaha HAMOS!!!
an e3eresume ton supersomic pou itan parea me to grun oi alloi kala perasame.... |
|
|
 |
Eddie wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 160 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 04, 2005 1:18 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ερώτηση κρίσεως...
Γιατί πάντα ο Supersonic τραβάει το λούκι στις ταρατσάδες ;;
Μήπως γιατί το κορμί του είναι φιδίσιο?
Μήπως γιατί τα πάει καλά με τα βύσματα?
Μήπως γιατί ήθελε να γίνει κασκαντέρ?
..ή μήπως γιατί εάν δεν πάει αυτό θα πάει ο Barbarian (...οπότε? -->> !SUPERSONIC ΚΑΙ ΠΑΛΙ SUPERSONIC) !!!! |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 04, 2005 2:41 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
hahahaha , σιγά το λούκι , μη βρέξει και μη στάξει τον έχουμε ρε .
Στην προκειμένη περίπτωση πάντως η σωστή απάντηση είναι το α . Δεν υπήρχε περίπτωση να βγω εγώ μέσα από εκείνη την τρύπα στην ταράτσα , ούτε ο Χάρης . Γεράματα
Ο Βάγγος είναι νινι ακόμα  _________________ Beast Wireless WebPage
 |
|
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 04, 2006 10:07 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τάσο υπάρχει ένας τύπος κοντά στο καρχαρίας που ζητά να μπεί στο δίκτυο, μου στειλε μηνυμα. Μήπως έχει έρθει η ώρα για ομνι στο καρχαριάς?
Κοιτώντας στον χάρτη παρατηρώ πως από εκεί υπαρχει μια μαύρη τρύπα.. έιτε πιάνεις σι εσ ή τιποτα.... θα διευκόλυνε ενας κόμβος στο καρχαριασ?
αυτή την φορά με όμνι οεο?? και σε άλλο ιστό οεο?
τώρα θα με πεις και μετά από το καρχαρίας που θα παει... γιατι το σι εσ καρχαρίας ειναι $#$!$#%.
πρεπει πρωτα αν δοκιμάσω ομνι εμπορικό να δω αν με πιάνω απο το σπιτι και μετα να βάλω ομνι στο σπιτι... πρεπει να το κάνω κάποια στιγμή ουτως ή άλλως.
ΟΕΟ?
ΟΕΟ? |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 05, 2006 12:35 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το παλικάρι λογικά βλέπει και CS αλλά όπως είπες και μόνος σου πρέπει πρώτα να γίνει BB CS - Karharias ή καλύτερα Karharias-Wshark και μετά να κάνεις οτιδήποτε , αλλιώς τζάμπα κόπος ...
Για μία ακόμη φορά , στο Wshark όχι omni , αν θες να κάνεις σωστή δουλειά δεν θα πέσεις σαν client αλλά θα κάνεις ΒΒ με κατευθυντικές κεραιούλες , που δεν μαζεύουν θόρυβο απ ΄όλες τις μεριές .
Αν πάλι δε θες να με ακούσεις βάλε omni και πέσε σαν client αλλά χλωμό και το αποτέλεσμα αμφίβολο .  _________________ Beast Wireless WebPage
 |
|
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 25, 2006 1:47 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|