Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
THODORASK πατόψαρο
Ένταξη: 12 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 18
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 6:03 am Θέμα δημοσίευσης: Παρέχετε internet ?(αποψή μου) |
|
|
Το ξέρω ο σκοπός του kwmn δεν είναι να παρέχεται internet αλλά καπου στο site σας αναφέρετε ότι παρέχεται internet,και εγώ όσες φορές έχω έρθει στις διακοπές(γιατί σπουδαζω)ούτε share τους φακέλους σας δεν βάζετε,εκτος αν το έχετε μόνο για τους κολήτους σας,παντως (αποψή μου,αν ειναι ετσι δεν πρόκειται να επεκταθεί το kwmn θα είστε όλο οι ίδιοι και οι ιδιοι 2,3 άτομα και δεν έχει ενδιαφέρον,αυτο πιστεύω,ελπίζω να μην τα παρεξηγήσετε και όλα αυτά να τα πάρετε ως παρατήρηση για καλύτερο kwmn!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 10:52 am Θέμα δημοσίευσης: Re: Παρέχετε internet ?(αποψή μου) |
|
|
THODORASK έγραψε: | Το ξέρω ο σκοπός του kwmn δεν είναι να παρέχεται internet αλλά καπου στο site σας αναφέρετε ότι παρέχεται internet |
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που το λέει αυτό ;
THODORASK έγραψε: | και εγώ όσες φορές έχω έρθει στις διακοπές(γιατί σπουδαζω)ούτε share τους φακέλους σας δεν βάζετε |
Share ; Windows share ; Το έψαξες καθόλου ή είδες πουθενά ότι παίζουμε με windows share ; Αν δεις στις υπηρεσίες στο forum μιλάμε για p2p προγράμματα που παίζουν στο ασύρματο και όχι για windows share
THODORASK έγραψε: | εκτος αν το έχετε μόνο για τους κολήτους σας |
Αυτό δεν θα το σχολιάσω καν
THODORASK έγραψε: | παντως (αποψή μου,αν ειναι ετσι δεν πρόκειται να επεκταθεί το kwmn θα είστε όλο οι ίδιοι και οι ιδιοι 2,3 άτομα και δεν έχει ενδιαφέρον |
α) δεν είμαστε 2-3 , check again
b) αν το ενδιαφέρον σου είναι μόνο το Internet ... τι να πω
c) αν είναι να γίνει το KWMN ISP με 100 AP και 1000 clients για να τραβάνε μόνο Internet , εγώ προσωπικά δεν θέλω
Εν κατακλείδι ... πέρα από το να συνεννοηθείς για το πως θα συνδεθείς δεν έκανες κάτι , παρά να παραπονεθείς ότι δεν σου δίνει το KWMN internet και ότι δεν βρήκες share ( !!! ) .
Ανάθεμα και αν κατάλαβε κανένας πότε και αν συνδέθηκες μιας και ούτε στο irc μπήκες ( εγώ τουλάχιστον δε σε είδα ) , ούτε στο DC , ούτε το wireless forum βρήκες , ούτε τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν βρήκες ( internet proxies ) και πάει λέγοντας .
Μάλλον δεν κατάλαβες από την αρχή (???) τι είναι το Kwmn ...
THODORASK έγραψε: | ελπίζω να μην τα παρεξηγήσετε και όλα αυτά να τα πάρετε ως παρατήρηση για καλύτερο kwmn!!!! |
Αυτά που γράφω δεν τα γράφω για να μας παρεξηγήσεις ... αλλά για να μην μας παρεξηγήσεις και νομίσεις ότι το KWMN είναι κάτι άλλο ... _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 29, 2007 12:41 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μιλάμε με ντοκουμέντα:
1)Εδώ μπορείς να δεις για το internet τι γράφουμε στην ερώτηση
17. Όταν συνδεθώ με το KWMN θα έχω δωρεάν πρόσβαση στο internet ;
Κώδικας: | http://www.kwmn.gr/main/faq.php |
Σε καμία περίπτωση το KWMN δεν παρέχει internet είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή . Υπάρχουν ορισμένοι κόμβοι που μπορεί να προσφέρουν internet αλλά αυτό είναι στην διακριτική ευχέρεια των ιδιοκτητών τους όπως επίσης είναι δυνατόν να γίνει διαμοιρασμός μιας DSL γραμμής μεταξύ μελών του KWMN .
Αλλά και στη πρώτη πρώτη σελίδα γράφει:
To KWMN δεν είναι εταιρία .... δεν πουλάει Internet .... δεν είναι ένας ακόμη ISP που θα σας παρέχει υπηρεσίες και τέλος δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη σε κανέναν ... γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος μας .
2)Το KWMN (και γενικά τα ασύρματα δίκτυα) δεν είναι ένα απλό δίκτυο σαν αυτό που κάνεις στο σπίτι σου και ανταλάσεις αρχεία μέσω κοινόχρηστων φακέλων.Χρησιμοποιούμε προγράμματα P2P.
Όπως γράφουμε και εδώ Κώδικας: | http://www.kwmn.gr/main/about.php |
File Sharing : ftp , dc hubs , peer to peer κτλ
3)2-3 δεν είμαστε αυτό είναι σίγουρο.Μια ματιά στην mapdb (www.mapdb.kwmn.gr)να έριχνες θα το έβλεπες.Υπάρχει το σχετικό link στα δεξιά της κεντρικής σελίδας.
4)Αν το κάναμε για τους κολλητούς μας λες να φτιάχναμε και σελίδα στο internet να το διατυμπανίζαμε?Think again......
5)Μάλλον δεν έκανες τον κόπο να ψάξεις λίγο στο forum,να ρωτήσεις και να μάθεις τι είμαστε και τι κάνουμε σ'αυτό το δίκτυο.Προτίμησες να κρίνεις πράγματα που δε ξέρεις.
6)Καλύτερα να πάρεις μια DSL με τα λεφτά που θα δώσεις για να αγοράσεις εξοπλισμό γιατί όρεξη δε βλέπω να έχεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο και πιστεψέ με είναι το σημαντικότερο που χρειάζεσαι αν αποφασίσεις να ασχοληθείς. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
VoiCe wireless
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 06, 2007 11:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με κάλυψαν τα παραπάνω τέκνα... _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
booker Site Admin
Ένταξη: 27 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 55
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 07, 2007 4:28 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
VoiCe έγραψε: | Με κάλυψαν τα παραπάνω τέκνα... |
booker έγραψε: | Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες |
Η συνεισφορά σας στη συζήτηση με αφήνει άφωνο !!! _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
VoiCe wireless
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 07, 2007 9:39 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια δηλαδη; Αφού έχουμε την ίδια γνώμη επί του θέματος _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Roufianos leecher
Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 12, 2007 1:09 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
Δεν πρόκειται να αναφερθώ πάλι στους λόγους γιατί το έχουμε αναλύσει πολλές φορές το θέμα. _________________ Όλοι είμαστε Roufianoi απλά μερικοί δεν έχουν το πρόβλημα να το παραδεχτούν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 12, 2007 7:18 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε πιο πράγμα διαφωνείς Κώστα για να καταλάβω δηλαδή......
Μήπως δε κατάλαβες τι έγινε στο συγκεκριμένο θέμα; _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 13, 2007 10:27 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρουφ, αν διαβάσεις τα παραπάνω θα δεις ότι λέμε ναι μεν το Internet δεν είναι ο αυτοσκοπός του KWMN αλλά με λίγο ψάξιμο υπάρχουν proxies που μπορείς να χρησιμοποιήσεις .
Τώρα αν διαφωνείς σε αυτό , με το που συνδεθεί κάποιος (βασικά με το που πας και τον συνδέσεις γιατί αν θέλει internet σιγά μη ασχοληθεί να μάθει 5 πράγματα) μπορείς να πας να του σετάρεις proxies και τα δέοντα και .... να του δώσεις και το τηλ σου για τηλεφωνική υποστήριξη . _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
fligaros leecher
Ένταξη: 05 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 40 Τόπος: karditsa
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 22, 2007 10:24 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! |
MA POTE PLEROSE O ROUF INTERNET NA KATALABEI THN GLYKA?????
OLO STHN AMAKA HTAN
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELEOS
AN KAI KATHISTERIMENA TO TOPIC
FRIKARA
KOLHTOUS, SHARE INET, KAI KAI KAI .....
Κώδικας: | GRABA THELO 100 MBIT GRAMH ME AYTA POU AKOUO DW |
KATSE NA DW KAI TA ALLA TA POST.
THA PO POLLA SHMERA _________________ katw sta dasia platania...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
VoiCe wireless
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2007 7:36 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο ρούφ απ'οσο κατάλαβα χαβαλέ κάνει, αλλά δεν είναι το πλέον κατάλληλο πόστ για χαβαλέ.
Φλίγκαρε ELEOS PIA ME TA GREEKLISH KAI TA KEFALAIA _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
fligaros leecher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 24, 2007 3:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
VoiCe έγραψε: | Ο ρούφ απ'οσο κατάλαβα χαβαλέ κάνει, αλλά δεν είναι το πλέον κατάλληλο πόστ για χαβαλέ.
Φλίγκαρε ELEOS PIA ME TA GREEKLISH KAI TA KEFALAIA |
Χαλιόσε??? ίλεος _________________ katw sta dasia platania...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 25, 2007 8:39 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο δημιουργός του θέματος προφανώς δεν έχει άποψη επί του θέματος , άρα τζάμπα τρώτε τα μουστάκια σας...
Όσο για το internet καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει . Δεν με ενοχλεί το γεγονός να έχει κάποιος proxy και να επιτρέπει την πρόσβαση στο internet ούτε το αντίθετο .
Με ενοχλεί η απαίτηση για internet γιατί δεν είμαστε ISP . Όποιος θέλει να συνδεθεί μόνο και μόνο για να έχει internet ας βάλει μια DSL να τελειώνει το θέμα . Θα του βγει και ποιο φτηνά και θα έχει και τεχνική υποστήριξη .-
_________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
fligaros leecher
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 26, 2007 3:52 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Barbarian έγραψε: | Όποιος θέλει να συνδεθεί μόνο και μόνο για να έχει internet ας βάλει μια DSL να τελειώνει το θέμα . Θα του βγει και ποιο φτηνά και θα έχει και τεχνική υποστήριξη .-
|
symfono apolytos.. _________________ katw sta dasia platania...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|