|
KWMN Forum Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Καρδίτσας
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Barbarian Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 11, 2006 8:29 pm Θέμα δημοσίευσης: Γενικά για τις υπηρεσίες ... |
|
|
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά πάσχουμε από υπηρεσίες ... με ότι αυτό συνεπάγεται , γιατί όχι , το share στο dc++ δεν είναι υπηρεσία για μένα .
Απλό παράδειγμα , από την αρχή των αναβαθμίσεων έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε ips , σε μηχανήματα κτλ κτλ ... Το πρώτο λοιπόν που έχασε τον κόσμο ήταν το weathermap γιατί άλλαξαν ips πολλά μηχανήματα , άλλαξαν τα profiles στο snmp κτλ κτλ . Άλλο "θύμα" των αλλαγών ήταν το DNS και ειδικά το reverse με αποτέλεσμα στα traceroutes να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται .
Επίσης , δυστυχώς , δεν βλέπω κίνηση από νέες υπηρεσίες στο δίκτυο ούτε καν για πολύ βασικά πράγματα ( όπως πχ το voip ) , αλλά ούτε πλέον μου επιτρέπει ο χρόνος μου να ασχοληθώ με όλα αυτά μαζί ... Προσπάθησα να τα προλάβω όλα αλλά όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα δεν τα κατάφερα... γι αυτό και το DNS είναι ότι να 'ναι , το weathermap πεσμένο , η mapdb στα σκαριά εδώ και 2 χρόνια , το voip εγκαταλειμμένο από καιρό (δεν ενδιαφέρθηκε κανένας) , το irc τώρα έγινε compile στη νέα έκδοση ( μετά από 2 χρόνια ) , το dc παραπονιέστε πολλές φορές ότι σας πετάει χωρίς λόγο και το search δε δουλεύει σωστά , το netmap το ανανεώνω μια στις τόσες , ο proxy μια μέρα είναι up και δέκα down και πάει λέγοντας ...
Δεν ξέρω πλέον από που να αρχίσω και που να τελειώσω ... Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να αναλάβει ο καθένας να φτιάξει τα στατιστικά για τον κόμβο του και από εκεί να τα τραβάω με το weathermap .... ή να αναλάβει κάποιος το voip ή να στήσει και κάποιος άλλος κάποια υπηρεσία γιατί εκτός του ότι χάνω τη μπάλα ( οέο ) όταν πέφτει ο κόμβος με τα services το μόνο που περνάει από το δίκτυο είναι τα Pings γιατί δεν υπάρχει τπτ άλλο όρθιο...
Ελπίζω να καταλάβατε την άποψη μου και να μην παρανοήσετε ή παρεξηγήσετε τα γραφόμενα μου ... Απλά δε βλέπω να θέλει να ασχοληθεί κανείς άλλος με κάποια υπηρεσία και δεν μου αρέσει , γιατί δίκτυο χωρίς υπηρεσίες δεν είναι δίκτυο ... Το "είμαι client" επίσης δε το θεωρώ δικαιολογία γιατί και οι κόμβοι πελατών μπορούν να παρέχουν πχ υπηρεσία με τα στατιστικά της κίνησης του κόμβου τους και σε windows .
Με το να βάλουμε μια κεραία στην ταράτσα δεν σημαίνει ότι είμαστε μέλη του δικτύου .Μέλος σημαίνει ότι όπως χρησιμοποιώ υπηρεσίες που μου παρέχουν οι άλλοι , έτσι και εγώ προσπαθώ να παρέχω ότι υπηρεσία μπορώ στους άλλους ... Μόνο έτσι θα μεγαλώσει το δίκτυο αλλιώς θα μας πάρει η κατρακύλα
Σημείωση : ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ΔΕΝ αφήνω υπονοούμενα για κανέναν ... Αναφέρομαι σε όλους μας .- _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
 |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Barbarian Site Admin

|
|
|
 |
VoiCe wireless

Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 15, 2006 10:53 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξεκινώ αυτό το πόστ θεωρώντας ως δεδομένο ότι εσυ και ο σουπερσόνικ κατέχετε την μερίδα του λέοντος στην κατασκευή του kwmn (ως πρωτοπόροι και πειραματιζόμενοι) αλλά και στην συντήρηση αυτού, όσον αφορά βασικές υπηρεσίες και λειτουργίες. Γι'αυτό ακριβώς το λόγο δέχομαι και το άνωθεν πόστ ως παράπονο κατα μια έννοια αλλα και ως κράξιμο κατά μία άλλη...πλήρως δικαιολογημένα σύμφωνα με την σκέψη και την λογική που προκύπτει απο το δεδομένο. Εντούτοις, αυτό το πόστ δεν αποτελεί απολογία (κάτι που δεν επιθυμείς άλλωστε), αντιθέτως είναι η άποψη μου για το δίκτυο και τις υπηρεσίες αυτού.
Κάνοντας έναν απολογισμό λοιπόν, έχω να παραθέσω τα εξής:
1. Το dns-reverse αποτελεί βασική λειτουργία και πρέπει να στρώσει άμεσα - έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσω και να μάθω επ'αυτού.
2. Το weathermap θα διορθωθεί με την μίνι συνεργασία των κατόχων κόμβων.Δεν έιναι δύσκολο να επικοινωνήσετε και να το διευθετήσετε.
3. Θεωρώ ότι το mirc αποτελεί την δημοφιλέστερη υπηρεσία για τον πολύ απλό λόγο ότι επικοινωνούμε ανα πάσα ώρα.
4. Το dc με τα 5 άτομα του, εξυπηρετεί στο να πάψουν οι μεταξύ μας "χέρι με χέρι" ανταλλαγές dvd για μεταφορά δεδομένων - μακάρι να ήμαστε παραπάνω κόσμος για να το χαιρόμαστε.
5. Υπο το καθεστώς του mirc , σε συνδιασμό με το γεγονός ότι είμαστε ολιγομελής κοινότητα, γνωριζόμαστε όλοι προσωπικά και τα λέμε καθημερινα απο κοντά, δεν καλλιεργήθηκαν υπηρεσίες όπως teamspeak, voip κτλ. Κάποια στιγμή ο Giwrgos σήκωσε έναν teamspeak server αλλά όπως ήταν λογικό δεν επέζησε γιατί πολύ απλά δεν το χρειαζόμασταν. Στα πλαίσια της συμμετοχής και της προσπάθειας όμως ήταν κάτι θετικό. Το voip είναι καλή φάση και θα μπορούσε να εδραιωθεί μόνο κατόπιν συλλογικής συμμετοχής μιας και κοστίζει κάτι παραπάνω και γι'αυτό δεν τίθεται λόγος να υπάρχει μεταξύ 2 ατόμων μονάχα στα πλαίσια πειραματισμών. Σε αυτό το σημείο βέβαια θα μπορούσες να αναφέρεις ως αντίλογο τα χρήματα που έχεις καταβάλει για το στήσιμο αυτού του δικτύου κι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια οικονομική θυσία για την υλοποιήση του voip. Εαν συμφωνήσουν όλοι για παραγγελία εξοπλισμού, θα χαιρόμουν πραγματικά, πόσο μάλλον τώρα που μπήκαν και οι Τρικαλινοί στο κόλπο. Η μέχρι στιγμής μη υλοποίηση του όμως, δεν αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης της πορείας του kwmn ή του ενδιαφέροντος που δείχνει ο καθένας ατομικά στην κοινή πλεύση του δικτύου. Στον τομέα αυτό, ύστερα απο ένα επίμονο search που έκανα για software βιντεοκλήσης υπο τις συνθήκες lan, ανακάλυψα ένα προγραμματάκι που πληρεί τις προυποθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν είναι freeware.
6. Το ασύρματο forum που φέρει ως τίτλο " Ότι δεν μπορεί να ειπωθεί ιντερνετικά ας γράφεται εδώ" , αποτελεί υπηρεσία που συμπληρώνει το kwmn, η ιστορία όμως δείχνει ότι τα καταφέρνουμε καλά στο να τα λέμε χύμα και σε αυτή την κοινότητα. Για τον λόγο αυτό εικάζω ότι είσαι και ο μόνος που το επισκέπτεται τακτικά
7. Ως client, θεωρώ ότι δεν εξυπηρετεί ούτε ενδιαφέρει κανέναν το traffic μου, απεναντίας θα επιθυμούσα περισσότερο ενα προσωπικό site , που δεν αξιώθηκα να κάνω ακόμα για διάφορους λόγους οι οποίοι αν και δεν οφελεί να αναφερθούν, πρέπει να σεβαστούν.Το ίδιο ισχύει και για την καθυστερημένη απάντηση μου. _________________
 |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 16, 2006 4:09 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| VoiCe έγραψε: | | Ξεκινώ αυτό το πόστ θεωρώντας ως δεδομένο ότι εσυ και ο σουπερσόνικ κατέχετε την μερίδα του λέοντος στην κατασκευή του kwmn (ως πρωτοπόροι και πειραματιζόμενοι) αλλά και στην συντήρηση αυτού, όσον αφορά βασικές υπηρεσίες και λειτουργίες. Γι'αυτό ακριβώς το λόγο δέχομαι και το άνωθεν πόστ ως παράπονο κατα μια έννοια αλλα και ως κράξιμο κατά μία άλλη...πλήρως δικαιολογημένα σύμφωνα με την σκέψη και την λογική που προκύπτει απο το δεδομένο. Εντούτοις, αυτό το πόστ δεν αποτελεί απολογία (κάτι που δεν επιθυμείς άλλωστε), αντιθέτως είναι η άποψη μου για το δίκτυο και τις υπηρεσίες αυτού. |
Συμφωνώ για το ξεκίνημα αλλά δεν συντηρώ τπτ εκτός από τον κόμβο μου πλέον ,το έχω ξαναπεί ... και φυσικά δεν ζήτησα απολογία από κανέναν , αλλά γνώμη . Άλλο να βοηθάς κάποιον να ξεκινήσει ( λογικότατο ) και άλλο να συντηρείς εσύ τον κόμβο του ( ποιο το νόημα ; ) .
| VoiCe έγραψε: | Κάνοντας έναν απολογισμό λοιπόν, έχω να παραθέσω τα εξής:
1. Το dns-reverse αποτελεί βασική λειτουργία και πρέπει να στρώσει άμεσα - έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσω και να μάθω επ'αυτού. |
Να σε βοηθήσω όσο θέλεις , δεν είναι καθόλου δύσκολο να σηκώσεις ένα DNS server .
| VoiCe έγραψε: | | 2. Το weathermap θα διορθωθεί με την μίνι συνεργασία των κατόχων κόμβων.Δεν έιναι δύσκολο να επικοινωνήσετε και να το διευθετήσετε. |
Κι όμως , Ιούνιος ( να μην πω Μάιος ) και τελειώνει ο Αύγουστος ... και ακόμα down είναι .
| VoiCe έγραψε: | | 3. Θεωρώ ότι το mirc αποτελεί την δημοφιλέστερη υπηρεσία για τον πολύ απλό λόγο ότι επικοινωνούμε ανα πάσα ώρα. |
Γι αυτό και τρέχει ακόμα ο server
| VoiCe έγραψε: | | 4. Το dc με τα 5 άτομα του, εξυπηρετεί στο να πάψουν οι μεταξύ μας "χέρι με χέρι" ανταλλαγές dvd για μεταφορά δεδομένων - μακάρι να ήμαστε παραπάνω κόσμος για να το χαιρόμαστε. |
Σιγά μην είναι και 1 το άτομο ρε Γιώργο , απλά δεν μαζευόμαστε . To γιατί άστο άλλη φορά ...
| VoiCe έγραψε: | | 5. Υπο το καθεστώς του mirc , σε συνδιασμό με το γεγονός ότι είμαστε ολιγομελής κοινότητα, γνωριζόμαστε όλοι προσωπικά και τα λέμε καθημερινα απο κοντά, δεν καλλιεργήθηκαν υπηρεσίες όπως teamspeak, voip κτλ. Κάποια στιγμή ο Giwrgos σήκωσε έναν teamspeak server αλλά όπως ήταν λογικό δεν επέζησε γιατί πολύ απλά δεν το χρειαζόμασταν. Στα πλαίσια της συμμετοχής και της προσπάθειας όμως ήταν κάτι θετικό. |
Καθημερινά από κοντά ; Δεν ισχύει για όλους φαντάζομαι . Το teamspeak του Giwrgos δεν περπάτησε , του Booker το ίδιο , πριν από αυτό ούτε το IM περπάτησε αλλά φυσικά ούτε το voip (υπάρχει και ένας σκονισμένος και αραχνιασμένος email server που τρέχει κάπου ) . Δεν υπάρχει λόγος να σηκώσουμε (και να συντηρούμε ) μια υπηρεσία αν δεν τη χρησιμοποιούμε αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός απ το irc που θα μπορούσαμε να δουλέψουμε .
| VoiCe έγραψε: | | Το voip είναι καλή φάση και θα μπορούσε να εδραιωθεί μόνο κατόπιν συλλογικής συμμετοχής μιας και κοστίζει κάτι παραπάνω και γι'αυτό δεν τίθεται λόγος να υπάρχει μεταξύ 2 ατόμων μονάχα στα πλαίσια πειραματισμών. Σε αυτό το σημείο βέβαια θα μπορούσες να αναφέρεις ως αντίλογο τα χρήματα που έχεις καταβάλει για το στήσιμο αυτού του δικτύου κι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια οικονομική θυσία για την υλοποιήση του voip. Εαν συμφωνήσουν όλοι για παραγγελία εξοπλισμού, θα χαιρόμουν πραγματικά, πόσο μάλλον τώρα που μπήκαν και οι Τρικαλινοί στο κόλπο. |
Δεν νομίζω να έβαλα μόνο εγώ χρήματα (εσύ τον κόμβο σου πως τον έστησες ; δεν έβαλες χρήματα ; ) αλλά ούτε έχω την απαίτηση από κανέναν να πληρώσει για οτιδήποτε με το σκεπτικό ότι "έχω βάλει εγώ χρήματα βάλε και εσύ" . Για τον κόμβο μου τα έβαλα , ήθελα και τα έβαλα και τέλος . Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει αλλά και ότι αντέχει η τσέπη του . Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας με αυτό .
Για το κόστος σχετικά με το voip όμως θα διαφωνήσω, γιατί πριν λίγο καιρό υπήρχε μία προσφορά που θα μπορούσε να πάρει όποιος ήθελε voip τηλέφωνο (όχι τα χαζοusb) με κόστος ~40-50 euro . Δεν νομίζω πως είναι και τόσο ακριβό για να μπαίνει στη μέση ο παράγοντας κόστος . Απλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον .
| VoiCe έγραψε: | | Η μέχρι στιγμής μη υλοποίηση του όμως, δεν αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης της πορείας του kwmn ή του ενδιαφέροντος που δείχνει ο καθένας ατομικά στην κοινή πλεύση του δικτύου. Στον τομέα αυτό, ύστερα απο ένα επίμονο search που έκανα για software βιντεοκλήσης υπο τις συνθήκες lan, ανακάλυψα ένα προγραμματάκι που πληρεί τις προυποθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν είναι freeware. |
Δεν μίλησα μόνο για το voip , γενικά μιλάω . Πάντως υπάρχουν αρκετά προγραμματάκια και για winblows που είναι και freeware , έχουν δοκιμαστεί και υποστήριζαν και video .
| VoiCe έγραψε: | 6. Το ασύρματο forum που φέρει ως τίτλο " Ότι δεν μπορεί να ειπωθεί ιντερνετικά ας γράφεται εδώ" , αποτελεί υπηρεσία που συμπληρώνει το kwmn, η ιστορία όμως δείχνει ότι τα καταφέρνουμε καλά στο να τα λέμε χύμα και σε αυτή την κοινότητα. Για τον λόγο αυτό εικάζω ότι είσαι και ο μόνος που το επισκέπτεται τακτικά |
Ότι έχω να πω το λέω , όσο για το wireless forum όντως τζάμπα καίει η λάμπα από καιρό . Αλλά δες και εδώ , πόσοι είναι γραμμένοι , πόσοι από αυτούς είναι συνδεμένοι και πόσοι γράφουν εδώ ...
| VoiCe έγραψε: | | 7. Ως client, θεωρώ ότι δεν εξυπηρετεί ούτε ενδιαφέρει κανέναν το traffic μου, απεναντίας θα επιθυμούσα περισσότερο ενα προσωπικό site , που δεν αξιώθηκα να κάνω ακόμα για διάφορους λόγους οι οποίοι αν και δεν οφελεί να αναφερθούν, πρέπει να σεβαστούν.Το ίδιο ισχύει και για την καθυστερημένη απάντηση μου. |
Είπαμε δεν ζήτησα απολογία , ούτε εξηγήσεις ... Όσο για το site από τότε (παληάάά) σου είχα πει να σε βοηθήσω .
Θέλω να δω τι πιστεύετε και οι υπόλοιποι ... Συνδεθήκαμε για να pingaroume ο ένας τον άλλο και να χαιρόμαστε ;
Να σας τα κάνω και ποιο λιανά ;
Γιατί συνδεθήκατε ;Για να έχετε μια (++) κεραία στην ταράτσα να ξεκουράζονται οι δεκαοχτούρες και να μην στριμώχνονται στην κεραία της tv ;
Αυτή είναι η απορία μου Γιώργο ... γιατί μου φαίνεται κουλό να νομίζω μόνο εγώ ότι δεν πάμε καλά από υπηρεσίες κτλ και οι υπόλοιποι να "be cool" .
Είπαμε είναι hobby δεν θα είμαστε όλη μέρα από πάνω , αλλά μη γίνει και αγγαρεία του στυλ πρέπει να μπω στο DC θα με κράξουν , πρέπει να κάνω αυτό γιατί θα με κράξουν ....... _________________ Beast Wireless WebPage
 |
|
|
 |
Roufianos leecher

Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 16, 2006 8:03 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν θα κάτσω να αναφερθώ στους λόγους στους οποίους συμμετείχα στο wireless project φαντάζομαι ότι όλοι λίγο πολύ τους γνωρίζετε. Θα αναφερθώ με λίγα λόγια στους λόγους για τους οποίους το συντηρώ προσωπικά(όσο μπορώ βέβαια λόγω της απουσίας μου). Με σειρά προτεραιότητας
1) file transfers
2) chat με τους φίλους
3) internet sharing
4) μελλοντικό **** sharing
5) μελλοντικό VOIP με wireless τηλεφωνικές συσκευές (hardware)
Εφόσον υπάρχουν τα παραπάνω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την κατάσταση του δικτύου. Για μένα δεν έχει νόημα να φτιάχνουμε servives απλά για να υπάρχουν , πχ wireless email που ποτέ μου δεν το χρησιμοποίησα. Προσωπικά δεν έχω εντοπίσει κάποιο service που να λείπει από το δίκτυο , τουλάχιστον σε επίπεδο software γιατί αυτά που πιστεύω ότι λείπουν δηλαδή το 4 και το 5 απαιτούνε hardware εξοπλισμό.
Services όπως DNS δεν είναι ανάγκη να έχει ο κάθε κόμβος. Είμαστε ακόμα πολύ λίγοι για να υπάρχει η ανάγκη για classified dns. Πιστεύω ότι 1-2 dns servers είναι υπέραρκετοί για τις ανάγκες μας.
*ELEOS! prosexe ti grafeis _________________ Όλοι είμαστε Roufianoi απλά μερικοί δεν έχουν το πρόβλημα να το παραδεχτούν. |
|
|
 |
SuPerSoNiC Συντονιστής

Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 17, 2006 12:08 am Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά για τις υπηρεσίες ... |
|
|
| Barbarian έγραψε: | | Δεν ξέρω πλέον από που να αρχίσω και που να τελειώσω ... Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να αναλάβει ο καθένας να φτιάξει τα στατιστικά για τον κόμβο του και από εκεί να τα τραβάω με το weathermap .... ή να αναλάβει κάποιος το voip ή να στήσει και κάποιος άλλος κάποια υπηρεσία γιατί εκτός του ότι χάνω τη μπάλα ( οέο ) όταν πέφτει ο κόμβος με τα services το μόνο που περνάει από το δίκτυο είναι τα Pings γιατί δεν υπάρχει τπτ άλλο όρθιο... |
Νομίζω ότι αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε.Οργάνωση και καταμερισμός εργασιών.
Όσο για τη ποσότητα των υπηρεσίών:γεννιούνται από τις ανάγκες του δικτύου (θα πουν μερικοί).Όμως και χωρίς τα κινητά κάναμε τη δουλειά μας παλιότερα.Τώρα όμως μας έγιναν απαραίτητα.Το θέμα είναι να αναλάβουν πρωτοβουλίες όλα τα μέλη του δικτύου.Εκεί στοχεύει το post.Ειδικά το VoIp πρέπει να στηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.Και όσο για προσφορές που χαθήκαν φίλε Barbarian θα έρθουν άλλες καλύτερες Άντε καλό χειμώνα  _________________
 |
|
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 18, 2006 3:43 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ συμφωνώ λιγο πολυ με τους παραπάνω...
το δίκτυο για μένα δεν είναι στα πράγματα με άμεση προτεραιότητα αλλα στον ελεύθερό μου χρόνο ευχαρίστως μπορώ να ασχοληθώ και ασχολούμαι. αυτό είναι επιλογή μου, δεν ζητάω ούτε κατανόηση ούτε να σεβαστεί η άποψή μου.. λίγοι είναι αυτοί πια πλεον που SINERIZOME.
Το καρχαρίας και το γσ το συντηρώ και το νοιάζομαι. Θελω πάντα να είναι δυνατό και αν είναι δυνατό να κανεις ΣΚΑΝ και το ΓΣ να βγαίνει παντού με καλύτερο σημα... αλλα το κάνω για μενα γιατι το γουσταρω...
Αν θελήσω καμιά νέα υπηρεσία (ίσως αργότερα voip) θα στήσω μόνοσμ τοτε ενα σερβερ.. ή αν θα κανει καποιοσ αλλος νωρίτερα θα μπω εκεί... τωρα και να είναι ονλαιν δεν θα μπαίνω γιατί απλά δεν το χρειάζομαι τώρα.
(πάντος αν βγεί ή δει κανενας καμια προσφορα, ενδιαφερομαι)
Πιστεύω πως οι υπηρεσίες που λειτουργούν λειτουργούν γιατί χρειάζονται.. οι υπόλοιπες δεν προχώρησαν γιατι πολύ απλά δεν χρειάστηκαν τοτε. Αυτό είναι και γενικότερος νόμος τις αγορας
(το παραπάνω γνωμικό είναι χωρίς χρέωση )
το παραπανω μήνημα δεν είναι απάντηση σε κανέναν, ουτε θέλει να ξεκινήσει καινούρια κουβέντα και σε 3 λεπτά θα αυτοκαταστραφεί σαινιααα
τα λεμε σήμερααα
με τιμή ΔΣ ΓΣ |
|
|
 |
Giwrgos leecher

Ένταξη: 16 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 47 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 21, 2006 4:03 pm Θέμα δημοσίευσης: Geo |
|
|
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, η γνώμη μου ως προς το θέμα υπηρεσίες είναι πως για να διατηρηθούν αυτές και για να υπάρξουν καινούριες αυτο προυποθέτει έναν μεγαλύτερο αριθμό χρηστών στο ασύρματο δίκτυο, καθώς είμαστε τοσοι λίγοι που οι υπάρχουσες υπηρεσίες επάρκουν.
Από μεριάς μου ένα φεγγάρι ανέβασα Teamspeak server δε χρησιμοποιηθηκε απο κανέναν μας παρά μονο για 1-2 δοκιμές, Ο server gia warcraft kai Cs επίσης δεν χρησιμοποιήθηκε.Ίσως η καλύτερη λύση να είναι να γίνει μία συζήτηση κ να δούμε αν υπάρχει κάποια υπερεσία η κάποιο game το οποίο η πλειοψηφία των χρηστών να το γουστάρει κ να το τιμήσουμε ¨)
Το δυκτιο ως έχει με τους ως τώρα χρήστες ειναι απόλυτα ικανοποιητικό με αυτά τα οποία προσφέρει, είναι λογικο ΄να μη δημιουργείται η αναγκη μιάς νέας υπηρεσίας όταν η πλειοψηφία των χρηστών δηλώνει ευχαρηστιμένη και καλυμμένη απ τις ως τώρα υπηρεσίες. |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 9:18 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο Κώστας είπε 4-5 υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν ... οι υπόλοιποι δλδ τι υπηρεσίες θα θέλατε να υπάρχουν ; ή ακόμα καλύτερα ποιες από τις υπάρχουσες είναι άχρηστες για να τις ξεφορτωθούμε ;
το ξέρω ότι δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη αλλά δε βαριέσαι ... _________________ Beast Wireless WebPage
 |
|
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|