Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Giwrgos leecher
Ένταξη: 16 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 47 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 20, 2006 2:12 am Θέμα δημοσίευσης: node#25 |
|
|
Λοιπόν μετά από την επισκευή-κατασκευή ενός "Μπρικιού" Pentium III Celleron στα 533 με 128mb Ram είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω οτι ο proxy server είναι up στην 10.212.2.43:8088και θα είναι up 24/7(για όσο το pc αυτό ζεί.Επίσης κ ο teampseak server είναι up στην 10.212.2.43:8767.
Στον ftp://10.212.2.43 μπορείτε να κατεβάσετε τον teampeak client.
Από βδομάδα θα έχω στησει κ το Cs server και ότι άλλο τυχόν σκαρφιστώ!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 20, 2006 3:54 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εύγε Γιώργη.Ότι πρέπει είναι για πειράματα ο pentium.... _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 21, 2006 2:14 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπρίκι ο celeron 533 ; To router στο beast είναι 400αρι και πάει για 3ετία με 3 interface πάνω
Anyway εύγε για την προσπάθεια και με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω και τον Proxy σου στη λίστα (στο beast.kwmn) _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Giwrgos leecher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 22, 2007 2:00 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα πολύ υψηλό Traffic στον Proxy - σε εκνευριστικό στάδιο(να υπάρχει καθυστέρησh στο άνοιγμα των σελίδων). 'Οπως είναι γνωστό ο Proxy δεν είναι για κατέβασμα! Είναι κρίμα να μπεί κάποιο limmit επειδή κάποιοι δεν σέβονται τους κανόνες. Στην σελίδα μου www.nepenthe.kwmn Εκτος από τις ρυθμίσεις του proxy υπάρχουν και οι όροι χρήσης! "Aναφέρομαι στον Proxy που τρέχει στη Node#25 στην διευθυνση 10.212.2.43"!
Ευχαρηστώ! _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 22, 2007 2:35 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ το ρύθμισα και αν δει τρελό traffic σε κάποιο χρονικό περιθώριο πετάει ένα ban και τέλος ... Το καλό είναι ότι δεν το κοιτάω πλέον . Όποιος φάει ban μεγιά του με χαρά του , το κρατάει δια παντός .
Προσέχουμε για να έχουμε _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Giwrgos leecher
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 28, 2007 3:32 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σήμερα εγκαταλείπω την όμορφη Καρδίτσα!Εύχομαι σε όλους παιδια καλές γιορτές και καλή Ανάσταση. Επειδή Αθήνα δεν έχουμε Ιντερνετ (1,5 μήνα περιμένουμε το Tellas Zisto παναθεμά τους) αναγκαστηκά θα κλέισω τον Server μιας κ δε θα μπορώ να τον ελέγχω, οπότε ο proxy δυστηχώς θα είναι down κατα την διάρκεια των διακοπών. 15/04 θα ειναι πάλι up!
Ευχαρηστώ και πάλι καλές γιορτές σε όλους! _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 28, 2007 4:01 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλές γιορτές Γιώργη και καλή ανάσταση.
Ελπίζω να έρθεις πίσω φορτωμένος καλούδια AWMNίτικα... _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
VoiCe wireless
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 28, 2007 7:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλές μάσες! _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
booker Site Admin
Ένταξη: 27 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 55
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Giwrgos leecher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 11:08 pm Θέμα δημοσίευσης: Κλείσιμο Κόμβου!! |
|
|
Παιδια καλησπέρα, σε λίγες μέρες τελειώνω την εξεταστική κ αρχίζω την επιστροφή μου προς Αθήνα. Με λίγα λόγια θα ξυλώσω κεραίες κτλ μιάς και 15 Σεπτέμβρη ξενοικιάζω οριστικά το σπίτι. Χωρις να σημαίνει οτι παίρνω και πτυχίο (εύχομαι να ρθει γρήγορα η στιγμή αυτή)(στο πήγαινε - έλα θα είμαι)! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα χρόνια που πέρασα στην ασύρματη κοινότητα και τις πολύτιμες γνώσεις που απέκτησα κατα καιρους με την συμβολή όλων των μελών της ασύρματης κοινότητας! Τεσπα πολύ μελό το έκανα, είμαι και γω σε περίεργες στιγμές, δεν είναι εύκολος ο αποχωρισμός μου απο την Καρδίτσα. Γενικά πάντως, παιδιά σας ευχαρήστω και χαίρομαι που δεν ένιωσα ποτέ φιλοξενούμενος στο Kwmn αλλα μέλος αυτού. Μπορεί να μην συννέβαλα και πολύ ενεργά αλλα παρ'όλα αυτα προσπάθησα να διαθέσω χρόνο προσπαθώντας να κάνω και εγώ κάτι!.Εύχομαι στο Kwmn τα καλύτερα, περισσότερους κόμβους και πάνω απ' όλα δημιουργικότητα!
Τάσο εάν είναι δυνατόν μην σβήσεις τις περασμένες mac adreess και (ips) μου γιατί πιθανόν όποτε βρίσκομαι Καρδίτσα εάν υπάρχει πρόσβαση με πρόχειρο εξοπλισμό, πολύ πιθανόν να συνδέομαι στο CS, σε περίπτωση που βλέπω άλλο κόμβο θα επικοινωνίσω τοτε με τον αδμιν του εκάστοτε κόμβου. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 03, 2007 2:42 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φυσικά και δεν ήσουν φιλοξενούμενος αλλά ενεργό μέλος του δικτύου . Όσο για τις mac θα μείνουν όπως έχουν. Σε περίπτωση βέβαια που δεν μπορείς να συνδεθείς ξέρεις που θα βρεις και εμένα και τους υπόλοιπους .
Κοίτα να συνδεθείς στο awmn τώρα για να μη σε χάσουμε τελείως και όταν είσαι Καρδίτσα να περνάς να μας λες και ένα "γεια" .
Άντε καλά ξεμπερδέματα με την εξεταστική και καλό καλοκαίρι Γιώργο _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
VoiCe wireless
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 03, 2007 3:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
George, τέλος εποχής και για σένα. Καλά αποτελέσματα και να περνάς για ένα γειά όταν έρχεσαι. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 04, 2007 1:05 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάθε τέλος και μια καινούρια αρχή.
Καλό καλοκαίρι Γιώργη και καλό πτυχίο(πρόσχομεν). _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Karharias wifi 5.5 Mbit
Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 04, 2007 8:47 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σου και από μένα Γιώργο... να περνάς καλά και να μπαίνεις που και που στο υπνοκάναλο (χαχα) να λες ένα γεια... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|