Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Eddie wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 160 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 07, 2005 4:49 pm Θέμα δημοσίευσης: Ιδέες |
|
|
Σκεφτόμουνα (ουυυάου!!!) .... και είπα να παραθέσω κάποιες ιδέες για την εξέλιξη του KWMN σε βάθος χρόνου.
1) Ίδρυση σωματείου (σύμφωνα με τον booker Μή κερδοσκοπικό Οργανισμό) με προεδρείο κτλ.
2) Συμμετοχή στην Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας ή απλά στο Παζάρι (!!) καλό έ ??
3) Μέσω ασύρματης κάμερας και με πύλη στο internet μπορούν να μεταδωθούν κάποια γεγονότα (π.χ. Καραϊσκάκεια, Ποδηλατικός Γύρος) της Καρδίτσας στην αρχή πάντα σε δοκιμαστικό χαρακτήρα.
4) Κάποιοι που μπορούν να εκμεταλλευτούν το ασύρματο δίκτυο εμπορικά να το κάνουν και να το προωθήσουν.
5) Οπωσδήποτε κάτι πρέπει να γίνει με τους φοιτητές ώστε να είναι πιό γνωστό αλλά και πιό προσιτό το ασύρματο δίκτυο σε αυτούς και τους ενδιαφερόμενους.
6) Μήπως θα μπορούσαμε να βάλουμε νεφρό στα πανεπιστήμια της πόλης μας ώστε να εκμεταλλευτούν το ασύρματο δίκτυο?
Οι ιδέες θα συνεχιστούν....
Ο Οραματιστής Νοστράδαμος .... _Eddie  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 07, 2005 6:54 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιδέες |
|
|
Οι καλές ιδέες θέλουν και γρήγορες πράξεις. Του αγ. δημητρίου πλησιάζει... το παζαρι ξεκιναααεειιιι!!!!!
ελα ελα ελα... η καλή η στελλλαααα!!!!
αστο αυτό κυρά μου αυτή είναι εκουίνοξ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Barbarian Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 07, 2005 8:51 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιδέες |
|
|
Μάκη , σωστά τα ποιο πολλά ...
τι νομίζω εγώ τώρα :
1) ναι , κάποτε θα γίνει και αυτό ( μάλλον σύλλογος )
2) πιστεύω πως για φέτος δεν προλαβαίνουμε ... καλή ιδέα για του χρόνου .. προυποθέτει όμως να έχει γίνει το (1) , ώστε να υπάρχουν κάποιο πόροι (συνδρομές , προσφορές κτλ ) για να βγάλουμε τα έξοδα
3) Καλό , αν και δε ξέρω κατά πόσο θα είναι νόμιμη μια τέτοια κάμερα ( προσωπικά δεδομένα κτλ)
4) εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου ... δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει ΠΟΤΕ . Ειναι παράνομο ... ( και μη κοιτάς τα "ξυπνοπούλια" που πουλάνε internet ... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά )
5) Αναλαμβάνεις διαφήμιση ;
6) Μπα χλωμό το βλέπω ...
Αυτή είναι η γνώμη μου και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζω το δίκτυο , παρά τον εαυτούλη μου .
Cheers ! _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Eddie wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 08, 2005 12:37 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μήν παρεξηγηθώ λέγοντας εμπορική εκμετάλλευση δν εννοώ σε καμιά περίπτωση Internet ή οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια. Εννοώ ότι κάλλιστα κάποιος που μπορεί να αναλάβει την ασύρματη δικτύωση ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ (Εγκατάσταση, εξοπλισμός, κτλ) και εννοώ απο τους επιχειρηματίες του κλάδου (booker κάτι λέγαμε έ;; που δεν είναι και πολλοί σωστά ? Επαναλαμβάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να εννοήσω εκμετάλευση internet κτλ πράγμα που ξέρουμε καλά δεν έχει καμία σχέση τις προσδοκίες των μελών του KWMN. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 08, 2005 2:26 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό φίλε Μάκη δεν είναι παράνομο αλλά νομίζω ότι απλά είναι χειρότερο ακόμα ... Αν αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε εμείς νέους χρήστες στο KWMN εμείς οι παλαιότεροι ( με αμοιβή ή χωρίς ) τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα γιατί ...
α) δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται , δεν θα συνδέονται νέοι χρήστες από μεράκι αλλά θα αποσκοπούν σε κάτι άλλο ( λέγε με DC , proxy κτλ )
και β) αυτομάτως αν "τους συνδέσεις" το επόμενο που θα ακούσεις είναι παράπονα γιατί η τάδε υπηρεσία δε δουλεύει σήμερα , γιατί το CS είναι down και παει λέγοντας πιστεύω .
Έχω ξαναπεί ότι εγώ προσωπικά τέτοιους πελάτες στα AP μου ΔΕΝ θέλω . Θέλω ανθρώπους που ενδιαφέροντε και θα βοηθήσουν το δίκτυο και όχι leechers που 8α βαρεθούν σε 3-4 μήνες και μετά θα τους βλέπεις μόνο στον Proxy . Καλύτερα λίγοι και καλοί , παρά να βιαστούμε να έρθουν νέοι χρήστες και ας τους συνδέσουμε εμείς ...
Άλλο φυσικά η βοήθεια , για να μην παρεξηγηθώ γι αυτά που λέω , και άλλο να τα ετοιμάσουμε εμείς γι αυτούς . Βοήθεια , όσο μας επιτρέπει ο χρόνος μας βέβαια , πιστεύω ότι προσφέρουμε σε όποιον μας τη ζητήσει ... και το καλύτερο ; Χωρίς αμοιβές και ανταλλάγματα
Υπομονή ,αυτοί που ενδιαφέρονται θα μας βρουν , δεν είναι ανάγκη να βρούμε κανέναν  _________________ Beast Wireless WebPage
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Eddie wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 09, 2005 6:17 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχει επιχειρήματα ο φουστης!!
Ά ρε Admin... φανταστικέ μου admin.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SuPerSoNiC Συντονιστής

Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 10, 2005 5:17 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνώ με τον Barbarian.Με είχαν ρωτήσει πολλοί για το KWMN και για το ενδιαφέρον που είχαν να μπουν και πόσο ήθελαν να βοηθήσουν και να συμβάλλουν .Και αφού καθόμουνα αρκετή ώρα και τους εξηγούσα τι και πως όλοι σταματούσαν να έχουν ενδιαφέρον όταν τους πληροφορούσα ότι δεν προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ internet (όχι ότι προσφέρουμε επί πληρωμή).Μερικοί μάλιστα νόμιζαν ότι θα πάω εγώ η ο Barbarian να τους στήσουμε τα πάντα και θα τους το δώσουμε στο πιάτο (όπως είπε και ο άγνωστος hacker:Give a man a crack and he will always ask for a new one.Learn him how to crack and he will never ask again.).Όπως είπε και ο Barbarian αυτοί που θέλουν θα μας βρούνε.Όσο για το θέμα συλλόγου πέρασε ένα καλοκαίρι συζητήσεων και διαβουλεύσεων για το καταστατικό του συλλόγου.Ίσως κάποια στιγμή να βρεθούμε όλοι μαζί και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις και γίνει πραγματικότητα . _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 10, 2005 1:22 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παρόλα αυτά πιστεύω πως ίσως υπάρχει κάπου στην καρδίτσα σαν εμάς που να σκέφτονται να κάνουν ασυρματο δίκτυο καρδίτσας... θέλω να πω πως δικαιολογημένα αγνοείται η παρουσία μας...
τώρα από την άλλη πλευρά , άν είχαμε άλλους 20 χρήστες ψιλοάγνωστους θα ήταν καλύτερα??? δεν ξέρω ίσως για αυτό μας απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά απο swn....
όπως και να χει όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά....
ίσως με ένα καταστατικό να διατυπώνοταν δικαιώματα, υποχρεώσεις (ή όχι δικαιώματα, όχι υποχρεώσεις ) γενικά να οριοθετηθεί το πεδίο δραστηριοτήτων του κςμν (KWMN) και τους κανόνες λειτουργίας του....
αν προσέξετε και δεν δώσετε την εντύπωση του καλού μάστορα - εγκαταστάτη κεραιών, έτσι ώστε να σας πρήζουν ασύστολα, πιστεύω (δεν είμαι και σίγουρος) πως τα υπέρ θα είναι περισσότερα από τα κατά...
Στην θεσσαλονίκη δεν νομίζω να είναι χαμένοι στην όλη υπόθεση...
βέβαια ασύγκριτα μεγέθη θα μου πείτε... η υποδομή να υπάρχει και τα άλλα βρίσκονται....
Από την άλλη η θεσσαλονικη ίσως δεν παίζουν τα μηχανήματα τόσο προσεγμένα όσο εμάς... δεν μπορούν να ελεγθούν τόσοι χρήστες... ούτε πιστεύω πως έχει κανένας τον χρόνο να κάνει αυτή την δουλεία...
Συνοψίζοντας από ότι βλέπω προσωπικά εγώ:
ΛΥΣΗ 1: δίκτυο παρεϊστικο 10-20 ατόμων
ΥΠΕΡ: προσεγμένο, καθόλου λαγκ και προβλήματα
ΚΑΤΑ: λίγοι χρήστες, μικρή παρέα, λίγο share
ΛΥΣΗ 2: δίκτυο ανοιχτό (όχι ξεκλείδωτο) σε όλους. (όχι οτι τώρα δεν είναι ανοιχτό σε όλους)
ΥΠΕΡ: μεγάλη παρέα, μεγάλο share, οργάνωση συλλόγου, ίσως νεες υπηρεσίες servers πεχνιδιών κτλ.
ΚΑΤΑ: LAGS, PROBS, περισσότερος αφιερωμένος χρόνος για επίλυση προβλημάτων, ένας γενικός χαμος
(όπως πάντα, ξέρω να αναβω τα forums και θα δω πολλές απαντήσεις)
θα βάλω και μία δημοσκόπηση...
Με τιμή,
το ΔΣ γου-σαρκ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 10, 2005 2:55 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πρώτο σχετικά με το "δικαιολογημένα αγνοείται η παρουσία μας" οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το κατάλαβα
Τώρα για τα υπέρ και τα κατά τα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούνε σωστά γιατί τα έχεις απλοποιήσει πολύ
Πχ lag Μπορεί να υπάρξει και τώρα σε περίπτωση leeching αλλά και υπηρεσίες με server παιχνιδιών υπήρξαν ή υπάρχουν ακόμα (βλέπε wow , ΜΟΗ κτλ) . Τώρα αν έχετε κολλήσει με το Lineage , καλά να πάθετε Μπορείτε κάλλιστα οι Lineage-άδες να σηκώσετε ένα server για το game .
Και ένα τελευταίο για το στήσιμο των κεραιών : δεν έχει σημασία και καμία πλέον αξία να στήσω εγώ κεραία για κάποιον άλλο . Άλλο να βοηθήσω και άλλο να τα ετοιμάσω όλα εγώ . Γι αυτό ξαναλέω ότι όποιος θέλει και ενδιαφέρεται θα μας βρει , θα τον βοηθήσουμε και θα συνδεθεί αλλά όχι θα μας βρει και θα τον συνδέσουμε ...
Το γιατί είναι απλό , αυτό είναι το χόμπυ μας και όχι η δουλειά μας .- _________________ Beast Wireless WebPage
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
VoiCe wireless

Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 10, 2005 5:30 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ta 20 atoma gia ta dedomena ths karditsas den einai liga.einai uperarketa.De xreiazontai perissoteroi , toulaxiston sthn parousa fash.An einai na gemisei me asxetous (oxi oti egw eimai o sxetikos , alla opws eixa pei kai paliotera, protimhsa na ginw melos tou kwmn gia na to sthriksw san idea kai oxi gia proswpiko ofelos) , tha ginei malakia.To kwmn einai pronomio.den einai mpate skuloi aleste gia na leme oti exoume share.Kai na vrasw thn megalh parea an o kathenas exei kai apo mia diaforetikh apopsh.Opws panta to ellhniko pneuma antilogias tha diaprepsei kai kapoioi tha thelisoun na apeksartithoun apo tous upoloipous.Opote gurnas pio pisw apo ekei pou hsoun arxikws, an upotheseis oti autoi pou apoxwroun katexoun theseis ws ap kai afhnoun ksekremastous kapoious clients pou paramenoun.As mazeutoume 20 atoma prwta na doume pws tha einai kai ustera mporoume na ksanakanoume thn idia kouventa.Auth einai h dikh mou apopsh. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Karharias wifi 5.5 Mbit

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 10, 2005 7:06 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2 - 0 (mikro prosegmeno diktio - megalo haotiko diktio)
όσο αφορά εμένα δεν εκφέρω άποψη μιας και είναι λάθος σε αυτή την χρονική στιγμή να βγεί ασφαλές συμπαίρασμα.
Δεν νομιζω να απλοποιώ τα πράγματα, νομίζω πως τα αναλύω πολύ!!!!
Όσο αφορά την γνωστοποίηση του θέματος όταν ανοίγει ενας σύλλογος πχ. κυνηγών, φίλων της μουσικής κτλ
γίνεται γνωστοποίηση σε εφημερίδα με το συμβούλιό του (από τον νομο),
και μετά γράφονται και κάποια αρθράκια για το ποιοί έιμαστε και ποιές οι δραστηριότητές μας. Βέβαια αυτά γίνονται εφόσον αποφασίσουμε να "ανοιχτούμε" με όλες τις συνέπειες..,. (ή να κλείσουμε οριστικά!!!!).
Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι είμαστε απαράδεκτοι στο θέμα του έστω και λίγοι άνθρωποι που είμαστε δεν βρεθήκαμε να γνωριστούμε, και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από το δίκτυο. Μην σπεύσει κανενας όμως πάλι να αναλάβει ευθύνες για αυτό, όλοι φταίμε...
Και ο εδδιε (eddie) πιστεύω (αν θυμάστε πως άνοιξε η κουβέντα αυτή) κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του, την ανταλλαγή ideon  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Barbarian Site Admin

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 10, 2005 9:27 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε με εννόησες Χάρη
Εγώ δεν είπα ούτε το μικρό προσεγμένο δίκτυο που λες , ούτε και το μεγάλο και ότι να είναι . Όσο περνάει απ το χέρι μου λέω ότι θέλω το kwmn να μεγαλώνει και να βλέπουμε νέα μέλη , νέα Links κτλ .
Το κατάλαβες λάθος , απλά αν αυτά τα νέα μέλη ΔΕΝ ενδιαφέρονται για το ασύρματο δίκτυο , αλλά για τις υπηρεσίες μόνο τότε δεν είναι μέλη , δεν βοηθούν αλλά καταστρέφουν το δίκτυο . Μην περιμένεις ούτε εσύ ούτε κανένας κάποιος που θα συνδεθεί χωρίς να κοπιάσει καθόλου (να τα στήσουμε εμείς ) και χωρίς να καθήσει καθόλου να ασχοληθεί να κάνει κάτι . Client θα μείνει , θα leechάρει θα βαρεθεί και θα φύγει ...
Αυτά ... _________________ Beast Wireless WebPage
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|