Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Barbarian Site Admin
Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 19, 2006 8:18 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά για να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας χωρίς λόγο , σε λίγες μέρες θα τοποθετηθεί μία ακόμη κεραία στο "πάρκο κεραιών CS" για να γίνει και ένα backbone με τον Fligaros και να τελειώνει η ιστορία εκεί .
και έβεριουαν ιζ χάπι _________________ Beast Wireless WebPage
Node #1 - Beast και Node #10 - CS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 24, 2006 1:41 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η κεραία από σήμερα το απόγευμα κάνει παρέα τις άλλες πάνω στον ιστό και έτσι το BB CS - Fligaros είναι πραγματικότητα ... μένει ένα ψιλο κεντράρισμα από CS για να φτιάξουμε κάπως το σήμα ...
αντ έβεριουαν ιζ χάπι (depon?) ... _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
fligaros leecher
Ένταξη: 05 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 40 Τόπος: karditsa
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 24, 2006 3:36 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ap to tipota kalh kai h panagiotena....
am pos!!!!!!! _________________ katw sta dasia platania...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
Ένταξη: 29 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 189 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 25, 2006 6:52 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mια εικόνα της εγκατάστασης στον κόμβο CS....(click to enlarge)
Και μια photo του Άγιου Βασίλη με το βοηθό του....
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 28, 2007 11:31 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θέλω να παρακαλέσω όλους τους πελάτες του CS αλλά και τους ενδιαφερόμενους προς σύνδεση , πριν μου στείλουν κάποιο email ας κάνουν δημοσίευση στο forum γιατί ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος και και τα email αρκετά ... είτε θα αργήσω πολύ να απαντήσω ή ακόμα χειρότερα μπορεί να μην απαντήσω καν .
Στο γνωστό email για τους πελάτες , θα στείλετε mail αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάποια αλλαγή που θέλετε να κάνω ( πχ ips , κάποιο κωδικό κτλ ) , απλά υπομονή στον χρόνο απόκρισης .
Θενκς _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 25, 2007 8:07 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρκετά "σκαμπανεβάσματα" στο σήμα με το BB CS - Wshark δίχως λόγο ... Το σήμα από -52 πετάει στο -78 !!!
Από μεριάς CS δεν έχει γίνει καμία αλλαγή και ούτε έχει μετακινηθεί κεραία ( checked χτες ) ... Τα καλώδια επίσης δεν είχαν υγρασία άρα ... ?!?!
PS To AP ενδέχεται να αλλάξει συχνότητα αν βρεθεί κάποια ποιο "καθαρή" ... Σε τέτοια περίπτωση οι clients ας ενημερώσουν για το αν έφτιαξαν τα πράγματα ή όχι _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Karharias wifi 5.5 Mbit
Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 01, 2007 6:25 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Barbarian έγραψε: | Αρκετά "σκαμπανεβάσματα" στο σήμα με το BB CS - Wshark δίχως λόγο ... Το σήμα από -52 πετάει στο -78 !!!
Από μεριάς CS δεν έχει γίνει καμία αλλαγή και ούτε έχει μετακινηθεί κεραία ( checked χτες ) ... Τα καλώδια επίσης δεν είχαν υγρασία άρα ... ?!?!
PS To AP ενδέχεται να αλλάξει συχνότητα αν βρεθεί κάποια ποιο "καθαρή" ... Σε τέτοια περίπτωση οι clients ας ενημερώσουν για το αν έφτιαξαν τα πράγματα ή όχι |
τασο το παρατηρησα και γω... το ΣΚ σχεδόν ήμουν εκτος δικτύου... νομιζα πως κάνατε δοκιμές... ουτε απο δω ρε γμτ δεν έχει πειραχθεί τιποτα... ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 02, 2007 8:15 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για το σήμα σηκώνω χέρια .... αλλά μετά από ένα fine tuning χτες η ταχύτητα είναι σε normal επίπεδα ... (~35mbit) .
Cheers ! _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
DHMVAS πατόψαρο
Ένταξη: 02 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 03, 2007 9:21 pm Θέμα δημοσίευσης: αδυναμια συνδεσης παρα το καλο σημα |
|
|
εδω και περιπου 20 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Ενω στο scan βρισκω το cs με σημα απο -53 εως -57 και θορυβο απο -90 εως -95 δεν μπορω να συνδε8ω!!! Το ακομα πιο παραξενο ειναι οτι δεν εχω αλλαξει ρυθμισεις κα8ολου,ενω μεχρι πριν παρουσιαστει το φαινομενο συνδεομουνα χωρις κανενα προβλημα. Ο admin μου ειπε οτι δεν αλλαξε κατι.Εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει?τα καλωδια ελεχθηκαν για υγρασια και δεν εχουν!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 05, 2007 4:29 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ζήτημα έχει συζητηθεί εκτεταμένα στο IRC dhmvas όπως έχουν αναφερθεί και τα πιθανά αίτια καθώς και οι λύσεις τους.Δοκίμασες αυτά που σου πρότεινα όπως πχ. αλλαγή του pigtail;(Λες ότι δεν πήρε υγρασία.Δεν ξέρεις μέσα το καλώδιο αν πήρε η όχι υγρασία καθώς με το κόψιμο που έκανες το pigtail σχεδόν το κατέστρεψες και το έκανες ευάλωτο σε θέματα μόνωσης).
Αν δοκίμασες διάφορα και πάλι δε γίνεται τίποτα περίμενε μέχρι να επικοινωνήσει μαζί σου ο Barbarian η δοκίμασε να πέσεις σε άλλον κόμβο. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Barbarian Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 05, 2007 9:48 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το AP και πάλι σε κανονική λειτουργία στην συχνότητα 2447 Mhz ....
Αποτελέσματα δοκιμών :
Η μπάντα των 2.4 έχει κορεστεί αρκετά . Λίγο αναλυτικά :
2412 : 5 σταθμοί
2417 : 2 σταθμοί
2422 : 2 σταθμοί
2427 : 1 σταθμός
2432 : -
2437 : 1 σταθμός
2442 : 3 σταθμοί
2447 : 3 σταθμοί
2452 : 5 σταθμοί
2457 : 7 σταθμοί
2462 : 8 σταθμοί
2467 :-
2472 : 3 σταθμοί
(μερικοί είναι και απ τα γειτονικά τρίκαλα .... )
Αν σκεφτούμε ότι κάθε κανάλι παρεμβάλει και στο προηγούμενο κανάλι και στο επόμενο ( στην καλύτερη , και στο 802.11b) , τότε στο 802.11g που εκπέμπουν αρκετοί κύριοι ( και με omnidirectional κεραίες) είναι λογικό να γίνουμε μπάχαλο ....
Στο δια ταύτα : Κάτω από το 2447 συνδέεται μόνο ο Apostolis , με τρελό Packet loss . Από το 2447 και πάνω κάτι γίνεται με καλύτερα αποτελέσματα στο 2447 κ 2457 . Το αφήνω στο 2447 και δούμε ότι έχουμε πρόβλημα γυρίζω πάλι στο 2457 .
Και κάποιες επισημάνσεις @ everyone
1) Σε προηγούμενο post σας παρακάλεσα να μη μου στέλνετε emails ... Σήμερα μόνο στο account μου του kwmn είχα ~30 εισερχόμενα από συνδεμένους αλλά και αρκετούς ασύνδετους . Δυστυχώς δεν προλαβαίνω παιδιά να τα δω καν όλα και αφού βλέπω ότι δεν γίνεται αλλιώς η διεύθυνση αυτή θα πάψει να ισχύει σε λίγο καιρό . (στο τέλος βγαίνω και κακός που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα) Το ίδιο ακριβώς θα ισχύει και για τα accounts του admin κτλ. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει ας το κάνει με το forum όπου μπορεί να του απαντήσει και κάποιος άλλος και δεν θα περιμένει εμένα .
2) Το AP του κόμβου λειτουργεί Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Α . Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε ΔΕΝ σημαίνει ότι φταίει το AP . Ότι ρύθμιση σας έχω στείλει εγώ για το AP ισχύει εκτός αν ανακοινωθεί διαφορετικά . Ειδικά όταν αλλάζουν σημαντικές ρυθμίσεις πχ Ips , wep κτλ ενημερώνω όλους τους δηλωμένους πελάτες με email και το ανακοινώνω και εδώ .
3) ΜΗΝ βάζετε "καρφωτές" ότι ips σας έρθει . Αν σας έχουν αποδοθεί στατικές διευθύνσεις καλώς αλλιώς θα αναλάβει ο DCHP server . Σε χρήστες που θα βάζουν ότι ips τους έρθει και θα δημιουργούν προβλήματα σε άλλους χρήστες θα απαγορεύεται η πρόσβαση στο AP χωρίς καμία προειδοποίηση ....
4) Οι υπηρεσίες του κόμβου είναι χωρίς καμία εγγύηση για 24h λειτουργία ... γιατί δεν είμαι ISP , απλά κάνω κάτι που μου αρέσει .
Ελπίζω να μην σας φανούν κάπως όλα αυτά που λέω στις επισημάνσεις απλά σε ορισμένα θέματα το κακό παράγινε και δεν μπορώ κάθε μέρα να ψάχνω ποιος έβαλε λάθος ips και δεν μπορεί να μπει ο τάδε, ποιος πέφτει με υπερβολική ισχύ στο AP, ποιος πέφτει με χάλια σήμα, γιατί έπεσε ο proxy, γιατί , γιατί , γιατί ......
Φιλικά,
Τάσος
( η σε στυλ καρχαρία "Το ΔΣ του CS ) _________________ Beast Wireless WebPage
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 05, 2007 10:53 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να προσθέσω για πολλοστή φορά ότι οι proxy είναι για να ανοίγουμε καμιά σελίδα,να βλέπουμε τα emails κτλ και ΟΧΙ για να κατεβάζουμε παράνομο υλικό μέσω torrents,DC++ κτλ.
Πέρα από το σοβαρότατο θέμα της παρανομίας τίθεται και θέμα bandwidth και να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά του ο εκάστοτε παροχέας του proxy.Μην παραξενευτείτε αν σας απαγορευτεί ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση η πρόσβαση αν κάνετε κάτι τέτοιο.
Επίσης δεν εγγυάται κανείς ότι ο κάθε proxy θα δουλεύει 24/7. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Karharias wifi 5.5 Mbit
Ένταξη: 20 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 06, 2007 4:43 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σύντροφε CS έυχομαι η αγώνες σου να δικαιωθούν!!!
Εχεις την συμπαράσταση όλων απο την καραισκάκη και πάνω
Καλά τα λες όλα τα παραπάνω... το KWMN αρχίζει και φεύγει και έτσι έπρεπε να γίνει από τον πλήρη έλεγχο όλων σε όλους. και αυτό γιατί μεγαλώνει... ο καθένας βάζει κανόνες για τον κόμβο του και όποιος θέλει..όποιος αντέχει, όποιος ασχολείται, όποιος γουστάρει, αυτό είναι δείγμα πως το δίκτυο ωριμάζει εμείς μεγαλώνουμε τα χρόνια περνανε εεεεεεε!!!!!
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ ΔΣ ΓΟΥ-ΣΑΡΚ
VIVA LA LIBERTADE!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SuPerSoNiC Συντονιστής
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 07, 2007 12:33 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ αναρχοκουμουνισμός έπεσε στο δίκτυο.......
- Η χούντα του κόμβου #3 SuPeR -
|
|
|