| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Eddie wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 160 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 25, 2005 3:59 pm Θέμα δημοσίευσης: Stella στο Πεδινό !! |
|
|
Πήγα σε ένα γάμο προχτές και ήμουν περαστικός απο το Πεδινό. Πηγαίνοντας λοιπόν προς το Πεδινό και λίγο πρίν φτάσουμε στο χωριό αστα αριστερά (λίγο πριν την στροφή) υπάρχει ένα κτήριο (μάλλον εργοστάσιο ή αποθήκες) το οποίο με την πρώτη ματιά κάποιος θα πεί ότι έιναι γερασμένο.
Προσέχωντας λίγο (οδηγούσα κιόλας μην τρελαθούμε, είπαμε πάω λιιιιιιιίγο γρήγορα [60km/h] ) κόντεψα να πέσω στου χαντάκι! Γιατί;;; [ θα μου πείτε εύλογα.. ]
Ε λοιπόν πάνω στο φαινομενικά εγκαταλειμένο κτίριο είδα μια Stella στραμένη προς το Πεδινό (και όχι προς Καρδίτσα) !!!! Ναί ναί καλά είδα εκτός και άν ο τύπος την χρησιμοποιεί .... για Tv????????
Ξέρετε λοιπόν τίποτα σχετικό ? Στην nodedb πάντως ούτε σε Καρδίτσα ούτε σε Τρίκαλα υπάρχει κάτι. Δεν είχα και φωτογραφική για να σας την δείξω αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα ...κάνω τον paparazzi !!!  |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
VoiCe wireless

Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 120
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 25, 2005 4:34 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχα...δεν ακούστηκε τπτ...μπορεί ο άνθρωπος να την έχει για να παρακολουθεί από το σπίτι το φαινομενικά παρατημένο κτίριο με κάμερα.
Και στην Ιτέα βγαίνοντας...το τελευταίο σπίτι στα αριστερά..μια βιλίτσα...εχει μια στέλα που κοιτά προς το χωριό.Ο τύπος κάτι με λουκάνικα ασχολείται.Ποτάνα Ευρώπη... _________________
 |
|
|
 |
Barbarian Site Admin

Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 589 Τόπος: Καρδίτσα
|
|
|
 |
Eddie wifi 5.5 Mbit

Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 160 Τόπος: Καρδίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 25, 2005 8:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοίτα .... δεν αποκλείεται ο τύπος να ....ψήνει κοτόπουλα σε high συχνότητες να τα συσκευάζει και να πετάει μιά ...
Χωριάτικο Λουκάνικο απο πάνω !!
Εξάλλου ... απο ότι ξέρω μπορεί να κάνει και τέτοια δουλειά μια Στελίτσα...
Όντως.... πότε είδατε τελευταία φορά περιστέρι στην Ιτέα ???  |
|
|
 |
|